On totta, että kesään mennessä oli kiloja liikaa, ja juhannuksen jälkeen rajoitinkin hieman syömistäni, ja aloitin hölkkäilyn. Ensin lähtikin nestettä, ja viikossa keveni olo (ja maha) kilolla, puolellatoista. Innostus jatkui, hölkkäilin. Muutaman viikon päästä hieman lannistuin, en enää lenkkeillyt tarpeeksi, kilo tuli takaisin. Alin pyöräilemään paskaa luomaan, 10km/per suunta 1-3krt/viikossa. Taas 2 kiloa pois alta. Sitten tuli tallilla venäytettyä nilkka, ja alkoi ratsastusleiri. Sielä paino pysyi samassa. Nyt viikko leirin jälkeen, on kiloja tippunut paljon pois. Kaikkea en ole tosin kiinteyttänytkään, laihtuu kun tuntuu ettei kuluta mitään - ja ei sitten tule syötyäkään niin tuhdisti.

Tällähetkellä kiloja on lähtenyt yhteensä n. 6, ja en ole aivan varma pituudestani - keväällä sitä oli vaivaiset 178cm. Odotan ensivuoden terkkakäyntiä, ensimmäistä kertaa elämässäni painoni on laskenut verrattuna edelliseen mittauskertaan. Ja reisikin on kaventunut muutamalla sentillä - ja kyllä - olen mitannut aina samasta kohtaa.
Tuntuu vain, että kohta on berliinimunkkien (ja joulun, siihenkin enää 4kk!) aika, ja vaa'assa tulee taas yläraja vastaan