Tosi hauskaa. Meillä ei toimi astianpesukone. Se lopettaa ohjelman pyörittämisen siinä vaiheessa, kun sen pitäisi ottaa huuhteluvettä. Arvaa ärsyttääkö kun ei voi pistää vaan asitoita koneeseen ja painaa nappia. Nyt tiskipöydälle kertyy järkyttävä kasa likaisia astioita, ja sitten vanhempani päättävät lähteä mökille ja määräävät minut tiskaamaan.

Kun normaalisti vanhempani laittavat tiskikoneeseen astiansa, he huuhtaisevat isommat ruuantähteet ym. vesihanan alla, ettei kone nyt aivan tukkoon menisi. En vain tajua, miksi he (meinasin kirjoittaa ne) eivät voi nyt esipestä astioita samalla tavalla. Tai tiestysti samantienhän he voisivat pestä astiansa kokonaan.. Tänään taas huuhtelin pari päivää tistipöydällä seisseitä takinanjämiä ja kalasopan jäänteitä lautasista.

Ja kun meillä on vain yksi tulppa tiskialtaisiin, niin en voi toisessa altaassa astiaa tiskattuani laittaa sitä viereiseen altaaseen (jossa olisi huuhteluvettä) "likoamaan". Jos perheessä olisi kaksi tulppaa, voisi vettä pitää kummassakin tiskialtaassa. Johan meni monimutkaiseksi tämä tiskaus. Täytyypä ostaa tiskialtaaseen tulppa äipälle synttärilahjaksi..